ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Місто на Донеччині ризикує залишитись без тепла

Місто на Донеччині ризикує залишитись без тепла

Красноармійськ, що на Донеччині, ризикує залишитись без тепла. Там уже відсутнє водопостачання через атаки терористів, які пошкодили трубопровід каналу Сіверський Донець. Це і може стати причиною припинення теплопостачання.

Місто Красноармійськ у Донецькій області може залишитися без опалення. У місті також відсутнє водопостачання внаслідок обстрілу бойовиків, які пошкодили трубопровід каналу Сіверський Донець. Про це повідомляють у прес-службі  Красноармійської міської ради.

Відтак, від водопостачання поступово відключатимуть котельні, які не мають резервуарів. Це приведе і до відключення централізованого опалення.

«Якщо температурний режим знизиться до 15-16 градусів, закриватимуться школи і дошкільні заклади. В дитячих садках будуть створені чергові групи, в школах - чергові класи для молодших учнів. Для одинадцятикласників розглядається два варіанти: або знаходять можливість опалювати класні кімнати безпосередньо на місцях, або будуть проводити начання на базі шкіл № 14, 15, 5, там де є автономні вугільні котельні. Інші діти перейдуть на дистанційне чи індивідуальне навчання», - йдеться у повідомленні.

Крім цього,  знеструмлено насосну станцію Південно-Донбаського водогону. Підвіз води найближчим часом також не планується.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора у Луганську працівники КП «Теплокомуненерго» оперативно провели ремонт теплотрас. На підприємстві відзвітували про виконану роботу.

 
Коментарі (0)