ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМустафа Найєм став заступником міністра інфраструктури

Мустафа Найєм став заступником міністра інфраструктури

На засіданні Кабінету Міністрів було прийнято рішення про призначення на посаду заступника Міністра інфраструктури колишнього заступника гендиректора "Укроборонпрому" Мустафу Найєма

 

На засіданні Кабінету Міністрів було прийнято рішення про призначення на посаду заступника Міністра інфраструктури колишнього заступника гендиректора "Укроборонпрому" Мустафу Найєма. Найєм з червня був радником міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Засідання уряду, на якому було прийнято дане рішення, відбулося в середу, 4 серпня. Про кадрові перестановки повідомив народний депутат Олексій Гончаренко в Телеграм-каналі. 

Він також повідомив, що Василій Шкураков, за рішенням Кабміну, став першим заступником Міністра інфраструктури України. Як відомо, Шкураков у квітні-грудні 2020 року обіймав посаду заступника міністра фінансів.

Раніше повідомлялося, що Кабінет Міністрів України прогнозує введення соціальних пакетів з накопичувальними пенсіями вже з 2023 року. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив на засіданні робочої групи з питань запровадження обов'язкового накопичувального пенсійного забезпечення та розвитку недержавного пенсійного забезпечення.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)