ГоловнаПослугиФінансування ЖКГРемонт столичного Південного мосту розтягується

Ремонт столичного Південного мосту розтягується

У Києві ремонт Південного мосту і бульвару Шевченка розтягнеться майже до кінця місяця. Щоб уникнути заторів, водіям радять об'їжджати ділянки, на яких проводяться роботи.

У столиці капітальний ремонт Південного мосту і бульвару Шевченка триватиме до 20 жовтня, - про це повідомляють «Вісті».

Відзначається, ремонт Південного мосту розтягнеться до 20 жовтня, хоча його планували закінчити ще 4 жовтня.

«На Південному укладають литий асфальтобетон за швейцарською технологією - гусасфальт, здатний витримувати великі навантаження і коливання самої будови, - пояснюють у КМДА.

Також, до 20 жовтня повністю завершаться роботи на бульварі Шевченка, де зараз укладають верхній шар асфальту.

«Щоб не створювати додаткові труднощі водіям, великі роботи проводимо вночі - з 22:00 до 06:00, повністю перекриваючи рух. Але нам потрібно ще кілька ночей, щоб закінчити укладання», - уточнюють у КП «Київавтодор».

Для того, щоб уникнути заторів у бік центру, водіям рекомендують рухатися паралельно бульвару Шевченка. Зокрема, перед бульваром Шевченка звернути на вул. Старовокзальну, звідти на вул. Жилянську, потім повернути на вул. Л. Толстого.

Щоб не застрягти на Південному мосту, рекомендують їхати через міст Патона і Дарницький.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше
, ДАІ почала перевірку стану автодоріг перед зимою. Її основна мета - усунути недоліки в утриманні вулично-дорожньої мережі і перевірити готовність дорожніх і комунальних служб до зими.

 
Коментарі (0)