ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГМВФ в кінці листопаду розгляне питання виділення чергового траншу

МВФ в кінці листопаду розгляне питання виділення чергового траншу

Виконавча рада Міжнародного валютного фонду планує розглянути питання про виділення Україні чергового траншу 22 листопада, про це свідчить попередній розклад ради
Виконавча рада Міжнародного валютного фонду планує розглянути питання про виділення Україні чергового траншу 22 листопада, про це свідчить попередній розклад ради, повідомляє пресслужба МВФ.
 
“Україна-перший огляд в рамках угоди Stand-by”, — говориться у повідомлені.
 
Нагадаємо, 18 жовтня місія МВФ і влада України досягли угоди на рівні персоналу про заходи на підтримку реформ, здійснюваних країною в контексті угоди за форматом Stand-by.
 
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль раніше заявив, що черговий транш МВФ обсягом 750 млн доларів повинен надійти в Україну наприкінці листопада або на початку грудня.
 
Представник МВФ Джеррі Райс не зміг підтвердити або спростувати цю інформацію.
 
18-місячна програма МВФ з Україною у форматі Stand-By з можливістю доступу до 5 млрд доларів була схвалена 9 червня 2020 року з метою забезпечення підтримки платіжного балансу і бюджету в той час, як влада України бореться з наслідками шоку від пандемії COVID-19.
 

Ця програма покликана консолідувати попередні досягнення та сприяти просуванню України шляхом важливих структурних реформ з метою мінімізації ключових вразливостей. 

 
Коментарі (0)