ГоловнаНовини ЖКГЖитлоМіж військовослужбовцями «розлетиться» житло

Між військовослужбовцями «розлетиться» житло

Мініфраструктури планує забезпечити військовослужбовців Держспецтрансслужби майже півсотнею квартир. Вартість такого житла значно нижча від ринкової , адже будівельні роботи проводять самі військові.

48 сімей військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту Міністерство інфраструктури отримають квартири у м. Чернігові. Як повідомляє прес-служба Мініфраструктури, урочисте заселення заплановано  на  2015 рік.

Так, Мінінфратруктури  планує реконструювати будівлю клубу та перетворити її в сучасне і енергозберігаюче житло. Буде побудовано 18 однокімнатних та 30 двокімнатних квартир площею, приблизно, 60 кв. м.

Оскільки будівельні роботи, частково, ведуться самими військовослужбовцями, то вартість такого житла буде суттєво нижчою від середньоринкової  ціни. Наразі на завершальному етапі покрівельні роботи.

Зауважимо, що у минулому році військовослужбовці Держспецтрансслужби отримали 52 квартири у Чернігові, 24 квартири було здано у Конотопі та 12 у Дніпропетровську.

Вцілому, за минулі кілька років Держспецтрансслужба ввела в експлуатацію майже півтисячі квартир для своїх військовослужбовців.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Рівненщині більше двох десятків родин військовослужбовців отримали ордери та ключі на постійне та службове житло.

 
Коментарі (0)