ГоловнаНовини ЖКГТранспортМіжнародний аеропорт «Ужгород» запустять до кінця року

Міжнародний аеропорт «Ужгород» запустять до кінця року

На початку року Міністерство інфраструктури України погодило виділення 58 тисяч 178 євро на проведення сертифікації Державного підприємства з обслуговування повітряного руху

 

Міжнародний аеропорт «Ужгород» на кордоні зі Словаччиною запустять вже до кінця поточного року. Про це заявив президент України Петро Порошенко на спільній прес-конференції з президентом Словаччини Андрієм кицьку.

Він також повідомив, що будуть прискорені процедури отримання міжнародно-правових актів. Найближчим часом вони будуть оформлені в ЄС. Президент подякував своєму словацькому колезі, який пообіцяв сприяти прискоренню отримання необхідних документів з боку Словаччини.

На початку року Міністерство інфраструктури України погодило виділення 58 тисяч 178 євро на проведення сертифікації Державного підприємства з обслуговування повітряного руху України на аеродромі «Ужгород».

Європейське агентство з безпеки польотів EASA категорично відмовилася дозволити словацьким провайдерам обслуговувати Ужгородський аеропорт без своєї сертифікації.

Два роки тому аеропорт «Ужгород» закрили через порушення правил безпеки, пише lb.ua.

 

 
Коментарі (0)