ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа час Євро-2012 харківським автолюбителям видадуть спецперепустки

На час Євро-2012 харківським автолюбителям видадуть спецперепустки

У зону стадіону «Металіст» на час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в'їжджати за перепустками будуть навіть мешканці найближчих будинків

У зону стадіону «Металіст» на час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в'їжджати за перепустками будуть навіть мешканці найближчих будинків.

Про це 12 березня повідомив заступник начальника відділу організації дорожнього руху управління ДАІ Харківського міського управління УМВС України в Харківській області Олексій Осадчий, інформує прес-служба міськради.

Він зазначив, що на території, прилеглій до стадіону «Металіст», передбачена велика кількість стоянок: вимоги УЄФА до паркувальних місць у Харкові виконано більш ніж на 100%. Разом з тим, заїзд уболівальників на власному автотранспорті на будь-яку стоянку біля стадіону буде здійснюватися за наявності квитка на матч і талона на паркувальне місце.

При цьому О.Осадчий попередив, що в дні матчів проїзд жителів на особистих автомобілях буде заборонено.

«Департаменти міської ради проведуть відповідну роз'яснювальну роботу, але ми все одно закликаємо людей відмовитися від користування особистим транспортом на час проведення матчів Євро-2012», - сказав заступник начальника відділу ДАІ.

Олексій Осадчий також зазначив, що спецтранспорт (швидкі допомоги, пожежні машини, аварійні служби тощо) заїжджатиме в зону «Металіста» безперешкодно.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)