ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Черкащині поновився рух поїздів

На Черкащині поновився рух поїздів

У Черкаській області на перегоні Корсунь – Городище, де учора стався схід цистерн із нафтою, відновлено рух поїздів по непарній колії. Наразі електрики відновлюють пошкоджену контактну мережу.

На перегоні Корсунь – Городище, де учора стався схід цистерн із нафтою, відновили рух поїздів по непарній колії. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

«Поки що на цій ділянці поїздам встановлено обмеження швидкості руху – 25 км/год. Опівночі усі цистерни за допомогою тягової та кранової техніки відбудовних поїздів, було піднято та прибрано з колії. Колійники уклали 159 м рейко-шпальної решітки непарної колії. Електрики відновлюють пошкоджену контактну мережу» - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора на Черкащині поблизу станції «Городище» зійшов з рейок і загорівся вантажний потяг, який перевозив цистерни з нафтою. Пожежа охопила 11 цистерн і перекинулася на сусідні будинки. Загалом, згоріло більше двох десятків будинків, п'ять – було частково зруйновано.

Генеральний директор «Укрзалізниці» Борис Остапюк розпорядився розпочати роботи із ремонту та відновлення житлових будинків, які зазнали пошкоджень через загоряння цистерн із нафтою на Черкащині.  Відновлення помешкання місцевих жителів здійснюватиметься за кошти «Укрзалізниці» силами будівельних підрозділів залізничної галузі.

 
Коментарі (0)