ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа черкаські вулиці випустять додаткові автобуси

На черкаські вулиці випустять додаткові автобуси

У Черкасах автобусні маршрути поповняться додатковими одиницями транспорту із рівнем викидів Євро-4 та більшої місткості.

Рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради підтримано прохання ДП «Чарз-Авто» про збільшення на п’ять одиниць транспорту  автобусного маршруту №31, який курсує від ПАТ «Черкаське хімволокно» до санаторію «Україна». Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Рішення прийнято з врахуванням акту обстеження наповнюваності транспорту, в тому числі – у  години «пік»,  коли в транспорт «набивається» пасажирів понад норму.

У конкурсі на обслуговування міських маршрутів передбачено, що маршрути мають обслуговуватись автобусами із рівнем викидів Євро-4 та більшої місткості.

Представник ДП «Чарз-Авто» Борис Марченко розповів, що придбання нових автобусів вони планують здійснити у 2014 році.

Довідково: Під час вищезазначеного конкурсу кожен перевізник надав інвестиційний проект, яким передбачено, що протягом року перейде на транспорт із рівнем викидів Євро-4.

Крім того, відповідно з договорами,  перевізників зобов’язано забезпечити інформування громадян про назви зупинок громадського транспорту. Якщо ж зупинки не оголошуються, міська влада має право розірвати договір із перевізником в односторонньому порядку.

 
Коментарі (0)