ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа черкаських вулицях «сковують» рух транспорту

На черкаських вулицях «сковують» рух транспорту

Черкащан попереджають, днями у місті діятимуть обмеження руху транспорту на деяких вулицях. Зокрема, радять тимчасово утриматися від поїздок у центр міста - 22 серпня, по бульвару Шевченка та вулицею Хрещатик - 24 серпня.

У Черкасах тимчасово перекриють рух транспорту бульваром Шевченка та вулицею Хрещатик. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

«У зв’язку з проведенням заходів до Дня незалежності України,  24 серпня  з 9:00 на час проведення загальноміського велопробігу «За мир! За незалежність!» тимчасово буде перекрито рух транспортних засобів бульваром Шевченка між пл. 700-річчя Черкас та санаторієм «Україна» - йдеться у повідомленні.
 
Окрім того, зазначається, що також у цей день (з 17:00 до 17:30) тимчасово буде заборонено рух транспортних засобів вулицею Хрещатик між вул. Байди Вишневецького та вул. Смілянською для проведення параду соціально-активних молодих сімей «Покоління UA».

«Відповідне рішення прийняв у середу, 20 серпня, виконавчий комітет Черкаської міської ради» - наголошується у повідомленні.

Зауважимо, завтра, 22 серпня, також буде тимчасово перекритий рух транспортних засобів у центральній частині Черкас.

Обмеження діятиме з 10:00 до 12:00 у зв’язку з урочистим випуском та прийняттям курсантами Навчального центру Державної прикордонної служби Військової присяги на вірність українському народу.

Зокрема, проїзд буде утруднений: Клубним узвозом між вул. Гагаріна та вул. Кавказькою – на час проведення урочистих заходів; Вулицею Хрещатик між вул. Кірова та вул. Байди Вишневецького – на час проходження колони.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше було тимчасово заборонено рух транспортних засобів вулицею Менделєєва.

Всі сфери життя: суспільство, політика, економіка, спорт та інші відображені на сторінках http://cherkasy24.info. У чарівному місті на Дніпрі добре знають, що Черкаси новини - це завжди свіжа, оперативна інформація про події у Черкаській області, 24 години на добу.

 
Коментарі (0)