ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Чернігівщині обмежили проїзд вантажівок

На Чернігівщині обмежили проїзд вантажівок

Для вантажівок у Чернігівській області ввели обмеження на проїзд окремими автомобільними дорогами. Слідкувати за виконанням цих заборон буде пересувний комплекс габаритно-вагового контролю.

У Чернігівській області з 10 березня ввели обмеження руху транспортних засобів на автомобільних дорогах регіону. Заборона на рух для великогабаритних автомобілів там триватиме до 12 березня. Обмеження руху аргументують збереженням дорожнього покриття під час весняного відставання грунтів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Зокрема, у області відкриті дороги: М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ, Н-07 Київ – Суми – Юнаківка (на ділянці від м. Києва до м. Прилуки), Р-61 Батурин – Конотоп – Суми.

Відкриті під’їзди до міст Прилуки (від автодороги Н-07, від смт Ладан та з боку м. Пирятин), Ніжин (від автодороги М-02), Борзна ( від автодороги М-02), Бахмач (від автодороги М-02).
Обмеження стосуються транспортних засобів:

загальною масою: понад 12 тонн і осьовим навантаженням 8тс – на дорогах державного значення (національній та регіональних);

загальною масою: понад 12 тонн і осьовим навантаженням 6тс – на дорогах державного значення (територіальних);

понад 6 тонн і осьовим навантаженням 4тс – на обласних та районних дорогах місцевого значення.

«Додержання вагових параметрів транспортних засобів перевізників буде контролюватись пересувним комплексом габаритно-вагового контролю», - зазначають в «Укравтодорі».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Одесі з 10 березня перекрито рух транспорту через  міст Коцебу , на вул. Буніна. Причиною цього стало проведення ремонтних робіт на мосту.

 
Коментарі (0)