ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа день міста Вінниці проїзд у муніципальному транспорті буде безкоштовним

На день міста Вінниці проїзд у муніципальному транспорті буде безкоштовним

У День міста, 9 вересня, від транспорту звільнять центр Вінниці, у зв’язку зі святковими заходами. у Проїзд у муніципальних тролейбусах, трамваях та автобусах буде безкоштовним.

Головна вулиця Соборна буде закрита для проїзду в суботу, 9 вересня, з 11:00 до 20:00 від перехрестя Соборна – Театральна до перехрестя Соборна – Магістратська – Князів Коріатовичів. Заборона стосується як приватного, так і громадського транспорту.

Святкові локації будуть розташовані не лише на Соборній, то частково перекриють і вулиці Грушевського та Архітектора Артинова. Об’їхати  можна буде Хмельницьким шосе, Магістратською, Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів. Крім того, з 9-ї ранку 8 вересня до 1-ї ночі 10 вересня буде тимчасово перекрито рух автотранспорту по вул. Архітектора Артинова на ділянці від вул. Соборної до вул. Гоголя.

У День міста проїзд у муніципальних тролейбусах, трамваях та автобусах буде безкоштовним.
 
Головною родзинкою свята стане традиційний концерт біля «Книжки». В 19:00 на сцену вийде популярний український рок-гурт «Друга ріка». За ними на площі Василя Стуса виступлять оригінальні «Хардкіс». Завершить День міста Вінниці 2017р Олег Винник. 
 
 
Коментарі (0)