ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНа десяти ТЕС запаси вугілля нижчі, ніж мають бути

На десяти ТЕС запаси вугілля нижчі, ніж мають бути

На десяти теплостанціях запаси вугілля нижчі, ніж гарантовано мають бути. Гарантовані запаси вугілля - це мінімальні запаси, які обов’язково мають бути дотримані умови ведення ліцензійної діяльності.
На десяти теплостанціях запаси вугілля нижчі, ніж гарантовано мають бути. Такі цифри повідомляє Міністерство енергетики України станом на 3 листопада.
 
Гарантовані запаси вугілля - це мінімальні запаси, які обов’язково мають бути дотримані умови ведення ліцензійної діяльності.
 
Міненерго з 26 жовтня не публікує даних щодо загальних запасів вугілля на станціях. Однак за даними "Укренерго", станом на ранок 1 листопада загальні запаси вугілля на складах ТЕС складають 542,8 тис. тонн, зокрема газового — 402,9 тис. тонн і антрацитового — 139,9 тис. тонн.
 
 
Тим часом виробництво ТЕС у порівнянні з попереднім тижнем збільшилося на 13,3% (до 865 млн кВт-год.). Причиною цього є зростання споживання електроенергії (+1,7%) та експорту електроенергії з торгової зони "острів Бурштинської ТЕС" (в 3,4 раза до 61,4 млн кВт-год.). Частка ТЕС у покритті навантаження у порівнянні з попереднім тижнем збільшилася з 26% до 28%.
 

Також є дані щодо запасів вугілля у компанії ДТЕК - станом на 3 листопада запаси вугілля на складах ТЕС ДТЕК Енерго склали 405 тис. тонн. 

 
Коментарі (0)