ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа ділянці автошляху Київ – Харків – Довжанський обмежено рух

На ділянці автошляху Київ – Харків – Довжанський обмежено рух

Ділянка автодороги Київ – Харків – Довжанський закривається на реконструкцію. Ремонтні роботи триватимуть впродовж майже 5 місяців. У цей час рух транспорту буде обмежено.

На перегоні Ромодан – Кременчук розпочалися роботи з реконструкції та будівництва шляхопроводу над залізничною колією. У зв’язку з цим закривається для руху транспорту ділянка автомобільної дороги державного значення М03 Київ – Харків – Довжанський. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі МВС.

«З 8:00 19 серпня 2014 року орієнтовано до 8 січня 2015 року у зв’язку з початком проведення робіт з реконструкції та будівництва шляхопроводу над залізничною колією на перегоні Ромодан – Кременчук рух для транспортних засобів буде закрито» - йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що на території Полтавської області буде закрита для руху транспорту ділянка автомобільної дороги державного значення М03 Київ – Харків – Довжанський (км 228+000 – км 228+500).

«Рух транспорту з боку Харкова та Києва буде здійснюватись по об’їзному маршруту з двостороннім рухом довжиною 1,3 км по автомобільним дорогам О1722314 Ковтуни –М03 та Т-17-37 М03 – Бочки – Новий Байрак – Петрівка через село Ковтуни. На маршруті об’їзду розташований регульований залізничний переїзд» - зауважується у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, реалізацією пілотного проекту експлуатаційного утримання ділянки автошляху Київ-Чоп буде займатися турецька компанія. Днями було підписано відповідний договір.

 
Коментарі (0)