ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Донбасі зменшилась авточерги на перетин «кордону»

На Донбасі зменшилась авточерги на перетин «кордону»

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування на Донбасі зменшились автомобільні черги на перетин «кордону» з непідконтрольними територіями Донецької та Луганської областей. На кожен КПВВ, в середньому, вчора припадало 300-500 осіб.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду в зоні проведення АТО зменшились автомобільні черги на перетин лінії розмежування. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

В середньому кожен КПВВ перетнуло на 400-500 осіб менше у порівнянні з попередньою добою.

Загалом сьогодні КПВВ «Зайцеве» на оформлення для перетину лінії розмежування на виїзд та в’їзд очікувало по 100 автівок. На «Мар’їнці» перебувало 110 транспортних засобів, які рухалися на виїзд до неконтрольованої території та 150 в зворотному напрямку.

На КПВВ «Новотроїцьке» перебувало 5 та 20 автомобілів в напрямку в'їзд та виїзд відповідно. Черги на «Гнутовому» були відсутні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, терористи з «ЛНР» заявляють про встановлення власних КПП на лінії зіткнення в зоні АТО, які запрацюють з 30 грудня. Бойовики пояснюють, що це необхідно для безпеки «республіки».

 
Коментарі (0)