ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Донеччині обмежили рух кількох поїздів

На Донеччині обмежили рух кількох поїздів

Через підрив залізничного мосту на сході країни, змінено рух деяких потягів. Так, обмежено курсування пасажирських та вантажних поїздів.

На сході країни обмежено рух кількох поїздів. Це спричинено підривом залізничного мосту на перегоні Сартана-Маріуполь у Донецькій області. Довжина мосту становит 93 метри. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Так, через пошкодження на перегоні рух пасажирських поїздів сполученням №70 Маріуполь-Львів та №584 Маріуполь-Київ обмежено до станції Сартана. Обмежені в курсуванні і вантажні потяги.

«Всього з травня поточного року через диверсії та бойові дії пошкоджено 1404 залізничні об’єкти, що знаходяться на балансі Донецької, Придніпровської та Південної залізниць. Орієнтовна вартість відновлення становить 775 млн грн», - зазначається у повідомленні.

Зауважимо, що наразі відновлено 696 об’єктів на суму 93,3 млн гривень.

Серед іншого, станом на сьогодні, пошкоджено 31 міст, залізничні споруди, автодорожні та пішохідні мости та шляхопроводи. Для відновлення такої кількості зруйнованих будівель потрібно близько 220 млн гривень.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на зимові свята «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд Дніпропетровськ – Львів. Загалом до свят вже призначено 14 додаткових поїздів.

 
Коментарі (0)