ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНа Донеччині приборкали комунальну аварію

На Донеччині приборкали комунальну аварію

На Донеччині ліквідовано комунальну аварію. Унаслідок прориву труби без опалення залишилося 150 споживачів.

У Донецьку ліквідовано прорив труби тепломережі, унаслідок якого раніше 100 багатоповерхівок та 50 приватних будинків залишилися без опалення. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

Зокрема, 62 особи та 16 одиниць техніки залучалися до аварійно-рятувальних робіт на місці пориву труби тепломережі 15 грудня у Донецьку. О 05:30 16 грудня порив було ліквідовано та розпочато заповнення системи теплопостачання водою.

Було створено штаб з ліквідації аварії, підрозділи ДСНС України встановили пункт обігріву аварійних бригад, забезпечили освітлення та провели роботи з відкачування води. На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС у Донецькій області.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше у м. Шостка Сумської області стався порив на каналізаційному колекторі діаметром 800 мм. Відтак, на період проведення відновлювальних робіт тимчасово без централізованого водопостачання залишилося близько 60 тис. мешканців міста.

 
Коментарі (0)