ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа Донеччині запрацювала Программа «теплих» кредитів

На Донеччині запрацювала Программа «теплих» кредитів

Мешканці Краматорська зможуть отримати з міського бюджету компенсацію 10% своїх витрат на енергоефективні заходи, а ОСББ - 15%.

 

У Краматорську місцева влада виділила 1 млн. грн. на відшкодування містянам витрат при утепленні житла. Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.

Відтак, з початку серпня у Краматорську, що на Донеччині запрацювала Програма відшкодування частини суми «теплих» кредитів. Таким чином  мешканці Краматорська зможуть отримати з міського бюджету компенсацію 10% своїх витрат на енергоефективні заходи, а ОСББ - 15%.

 

На реалізацію цієї програми Краматорська міська рада на сесії 27 липня ц.р. виділила 1 млн. гривень. За перші дні серпня програмою вже встигло скористатися 85 містян, які отримали відшкодування з міського бюджету за «теплими» кредитами на суму 137 300 гривень.

Нагадаємо, що така програма у м. Краматорську була розроблена у рамках започаткованої співпраці з Держенергоефективності. Краматорська міська рада з власної ініціативи приєдналася до реалізації Урядової програми з енергоефективності. Для цього міський голова Андрій Панков підписав заяву-приєднання до Меморандуму про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків між Держенергоефективності та Донецькою облдержадміністрацією від 24 липня 2015 року.

 
Коментарі (0)