ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа донецьких вулицях діють обмеження руху

На донецьких вулицях діють обмеження руху

Попри відносно стабільну ситуацію в Донецьку, на ряді вулиць міста утримується обмеження руху транспорту. Окрім того, з'являються нові блокпости.

У Донецьку обмежено рух транспорту на ряді вулиць. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Донецької міськради.

Зокрема у повідомленні підкреслюється, що закрито рух по вулицях: Стратонавтів (від Червоноармійського шосе до пр. Колгоспного), Артемівській (з боку Ясинуватої в напрямку вул. Гірської), Злітної (від пр. Манежного до Аеропорту).

Окрім того, наголошується, що на Київському шляхопроводі встановлено блокпост. Такими чином, в'їзд на шляхопровід в напрямку центру міста заблоковано.

«З'їзди в напрямку м. Авдіївка і на Ясиноватське шосе до шляхопроводу відкриті (проїзд через блокпост)», - йдеться у повідомленні.

При цьому в міськраді запевняють, що станом на 9:30 в місті відносно спокійно. У 100% обсязі працює громадський транспорт. Комунальні служби забезпечують життєдіяльність міста. Ситуація з продовольством і товарами першої необхідності стабільна.

Як повідомляла «Україна Комунальна», кількома днями раніше в Амвросіївці Донецької області через військові дій була зірвана робота громадського транспорту.

 
Коментарі (0)