ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа донецьких вулицях утримується обмеження руху

На донецьких вулицях утримується обмеження руху

Попри стабільність життєдіяльності Донецька, ситуація на вулицях міста досить неоднозначна. Зокрема, на деяких відрізках шляху рух транспорту нормалізований, на інших навпаки - закритий.

У Донецьку закрито рух транспорту на деяких вулицях міста. Загалом ситуація по місту продовжує залишатися стабільною, - повідомляє «ГолосUA».

«Комунальні служби забезпечують життєдіяльність міста. У Донецьку зберігається стабільна ситуація з водопостачання та водовідведення. Лікарня імені Калініна (ДОКТМО) в Донецьку працює у штатному режимі, за винятком відділення лікувально-оздоровчого центру, яке захоплене прихильниками ДНР» - йдеться у повідомленні.

Водночас зазначається, що за інформацією ДАІ міста, рух транспорту по вул. Артемівській від шляхопроводу по вул. Гірській до АЗС «Маршал» у районі Київського шляхопроводу нормалізований. Рух транспортних засобів безпосередньо по Київському шляхопроводу відкритий. Рух транспорту по вул. Стратонавтів від Красноармійського шосе до вул. Артемівської закритий.

Окрім того, рух закритий по вул. Артемівській з боку Ясинуватої. Перекрито рух у бік сел. Авдотьїно в зоні залізничного переїзду і по Моспінському шосе.

Рух транспорту по пр. Київському від пр. Партизанського до аеропорту обмежений.

 
Коментарі (0)