ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа дорогах Миколаївщини обмежать рух транспорту

На дорогах Миколаївщини обмежать рух транспорту

Завтра на кілька годин частково обмежать рух автотранспорту на кількох дорогах у Миколаївській області. Це пов’язано з проведенням Відкритого чемпіонату України в гонці критеріум з велосипедного спорту.

Завтра з 10:00 до 15:00 частково обмежать рух автотранспорту дорогою Т-15-02 Веселинове-Покровка-Миколаїв-Берізки (за маршрутом від примикання на с. Ольшанське до виїзду на автодорогу Т-15-06 Миколаїв-Доманівка-Берізки). Це пов’язано з проведенням Відкритого чемпіонату України в гонці критеріум з велосипедного спорту серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. Про це «Україні Комунальній» повідомили в Службі автомобільних доріг у Миколаївській області.

«Керівництво САД звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, пересуваючись ділянкою зазначеної автомобільної дороги, що співпадає з  маршрутом проведення велоперегонів, адже учасниками чемпіонату є в тому числі діти», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові на вул. Петлюри відремонтують дорогу, тротуари та сквер. На відновлення благоустрою зеленої зони передбачено 200 тисяч гривень.
 
Коментарі (0)