ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВНа Грибовической звалищі виникло повторне загоряння

На Грибовической звалищі виникло повторне загоряння

На Грибовической звалищі під Львовом виникло повторне загоряння. Триває пожежа окремими осередками загальною площею близько 700 кв. метрів.

Про це повідомив начальник прес-служби головного управління ДСНС в Львівській області Віталій Туровцев на своїй сторінці у Faceboоk.

"Станом на 09:00 08.06.16 року триває горіння сміття окремими осередками в зоні можливого зсуву. Площа пожежі становить орієнтовно 700 кв. м", - написав Туровцев. Він також зазначив, що на сьогодні заплановано позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Вчора мешканців Грибовичів радили не пити воду з колодязів. Про це говорив директор Державного закладу "Львівський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України" Роман Павлів.

"Ми рекомендуємо людям, які проживають навколо Грибовицького сміттєзвалища не пити воду з колодязів. Все тому, що вода містить превышенную дозу солей важких металів. Радимо не вживати цю воду, тому що вона може викликати загострення захворювання і хронічних хвороб. Також, департамент охорони здоров'я нам повідомив, що в регіоні є збільшення захворювання жителів", - розповів Роман Павлів.

 
Коментарі (0)