ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГНа енергоефективність виділять додаткові кошти

На енергоефективність виділять додаткові кошти

Популярність програми енергоефективності серед населення та ОСББ все зростає, а кошти, передбачені на ці цілі, закінчуються. То ж, Уряд вирішив «підкинути» ще 200 мільйонів на компенсації кредитів на енергоефективні заходи

До кінця 2016 року Уряд планує виділити додатково близько 200 мільйонів гривень на фінансування програм енергоефективності. Про в ефірі «5 каналу» заявив Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

«В цілому ми хочемо до кінця цього року додатково виділити близько 200 мільйонів гривень для того, щоб ця програма працювала ефективно, щоб люди могли отримати дешеві кредити на програми енергозбереження», - сказав він.

«Уряд буде робити все для того, щоб Україна нарешті стала енергонезалежною державою, щоб різко зменшити споживання насамперед російського газу», - додав Павло Розенко.

Віце-прем’єр-міністр також зауважив, що вже у вересні Уряд планує внести до парламенту законопроект щодо створення Фонду енергоефективності. «На сьогоднішній день уряд також розробляє проект закону України щодо створення Фонду енергоефективності. Я сподіваюся, у вересні він буде внесений до Верховної Ради України», - зазначив Павло Розенко.

За його словами, Фонд енергоефективності займатиметься розробкою і впровадженням програм енергозбереження, у тому числі і щодо газозаміщення.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
31 Липня 2016 p. 18:52
Александр Мальцев, Брежнев говорил об экономии, а делалось наоборот: если при Сталине и Хрущёве было накопление ресурсов СССР, то при Брежневе и последующих генсеках, трата и проедание.