ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Южно-Українській АЕС ввели в дію енергоблок

На Южно-Українській АЕС ввели в дію енергоблок

Після ремонту на Південно-Українській АЕС до мережі підключили перший енергоблок, радіаційна обстановка при цьому в нормі

Після ремонту на Південно-Українській АЕС до мережі підключили перший енергоблок, радіаційна обстановка при цьому в нормі.

На Южно-Українській АЕС проходили ремонтні роботи. По їх завершенню був успішно підключено енергоблок. Про це повідомляє УНІАН.

Процедура підключення відбулася вчора, 23 червня, приблизно в 11 вечора. Другий енергоблок при цьому працює в нормальному режимі. Планові ремонтні роботи поки тривають на енергоблоці №3. Радіаційна обстановка на електростанції знаходиться в нормі.

"Радіаційний фон на промисловому майданчику знаходиться на рівні природних фонових значень, що були заміряні до пуску атомної станції, на 24 червня він становить 0,09 мкЗв / год", - повідомляється в прес-службі компанії. Викиди в навколишнє середовище також не перевищують рівень допустимого.

В "Укренерго" попередили про можливе віяловому відключенні через спеку

Перший енергоблок був відключений в ніч з 22 на 23 червня. Ремонт стосувався гідроочищення частини охолоджуючої конструкції.

 

 
Коментарі (0)