ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа Канівській ГЕС проводять реконструкцію енергоблоків

На Канівській ГЕС проводять реконструкцію енергоблоків

Днями на Канівській ГЕС перемістили із монтажного майданчика в проточну частину гідроагрегату збільшений вузол гідроагрегату №18, вагою понад 350 тонн

Днями на Канівській ГЕС перемістили із монтажного майданчика в проточну частину гідроагрегату збільшений вузол гідроагрегату №18, вагою понад 350 тонн.

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію «Укргідроенерго».

«Загалом, це був 42 раз перенесення збільшеного вузла гідроагрегату з монтажного майданчика в проточну частину і навпаки, який пройшов успішно!» - наголосив головний інженер Канівської ГЕС Володимир Пшеничний.

Цікаво, що вага однієї лопаті гідроагрегату складає 5 т, а її габарити становлять: 3,15м × 1,2м × 2,28м. Тож тільки уявіть: параметри дорослої особи білого носорога близькі до габаритів однієї лопаті, а вага тотожна двом таким білим велетням.

Нагадаємо, що на Канівській ГЕС продовжується реалізація контракту, відповідно до якого на станції проходить реконструкція 2-х блоків включаючи 7 турбін, 7 генераторів та 8 допоміжних систем гідроагрегатів. Термін виконання даної угоди закінчується у 2021 році.

Варто зазначити, що гідроагрегат №18 є вже другим агрегатом, який проходить реконструкцію у складі блоку № 5 Канівської ГЕС.

 

 
Коментарі (0)