ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Керченській переправі паралізовано рух

На Керченській переправі паралізовано рух

Водіям радять утриматися від поїздок через Керченську переправу. Тут через сильні пориви вітру обмежено рух транспорту. Орієнтовно обмеження діятиме протягом доби.

Через сильні пориви вітру на Керченській переправі обмежено рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба Єдиної транспортної дирекції.

За даними оперативного чергового, зараз в порту «Кавказ» своєї черги на пором очікують до 1010 автомобілів, в порту «Крим» - до 1680 машин. За минулу добу перевезено 2550 автомобілів (з порту «Кавказ» - 1317 автомобілів, з порту «Крим» - 1233 автомобілів), приблизно 11 020 пасажирів.

Всього, зазначають у дирекції, за добу поромами було зроблено 64 рейсу в обидві сторони.

«Зараз пориви вітру на Керченській переправі досягають 20-22 м/с. На лінії «Крим - Кавказ» курсують 5 поромів - «Олімпіада», «Ионас», «Микола Аксененко», «Єйськ» і «Керченський-2». Перехід поромів через протоку становить від 45 хвилин до півтора годин. На період поки на Керченській переправі зберігається черга, вводяться обмеження на перевезення всіх транспортних засобів, котрі перевозять вантажі, а також на рейсові і замовлені автобуси, окрім автобусів, які перевозять організовані групи дітей. На кожен пором допускається до двох автобусів з дітьми», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що рух на Керченській переправі буде обмежено ще протягом доби.

 
Коментарі (0)