ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа ХАЕС побудують комплекс з переробки ядерних відходів

На ХАЕС побудують комплекс з переробки ядерних відходів

Підрозділ "Хмельницька АЕС" держпідприємства "НАЕК" Енергоатом "29 травня за результатами тендеру замовило ТОВ" АТОММОНТАЖСЕРВІС "будівництво комплексу з переробки радіоактивних відходів за 207,79 млн грн

Підрозділ "Хмельницька АЕС" держпідприємства "НАЕК" Енергоатом "29 травня за результатами тендеру замовило ТОВ" АТОММОНТАЖСЕРВІС "будівництво комплексу з переробки радіоактивних відходів за 207,79 млн грн.

Як передає БізнесЦензор, про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані в системі "Прозорро".

Згідно з умовами договору, до кінця 2021 роки побудують комплекс з переробки радіоактивних відходів, що включає існуюче сховище твердих радіоактивних відходів ХАЕС і майбутній блок переробки.

Субпідрядником переможця тендера буде Nukem Technologies Engineering Services GmbH (Німеччина), яка через Nukem Technologies GmbH і "Атомстройекспорт" належить "Росатому".

Крім того, роботи виконуватимуть українські ТОВ "Кондиціонер", ТОВ "Інваріант", ТОВ "Південтеплоенергомонтаж" і КВП ГУ №13 "Електропівденьзахідмонтаж".

У підсумковій відомості ресурсів і кошторисах немає цін основного обладнання. Це може пояснюватися тим, що "Енергоатом" купував його окремо протягом 2018 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становить десять років. Договір передбачає аванс не більше 50%.

 

 
Коментарі (0)