ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Харків насуваються транспортні зміни

На Харків насуваються транспортні зміни

У Харкові триває ремонт трамвайних колій. У зв'язку з цим обмежено рух транспорту рядом вулиць, відповідно трамваї ходитимуть за зміненими маршрутами.

У Харкові рух транспорту через трамвайний переїзд по вул. Павлівській буде заборонено з 18 до 20 листопада. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Заходи пов'язані з заміною аварійної ділянки трамвайних колій по вул. Клочківській, в районі перехрестя з вул. Павловською.

Окрім того, з 9:00 до 15:00 з 18 до 21 листопада включно трамвай №20 буде ходити таким чином: розворотне коло «Монтажник» - вул. Клочківська - зупинка «Вулиця Новгородська».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у зв'язку з ремонтом аварійної ділянки трамвайної колії по вул. Морозова в районі Алеї Слави (парк ім. Артема) рух трамваїв №5 і 8 буде заборонено з 9:00 до 16:00 16 та 17 листопада.

У цей час трамваї цих маршрутів ходитимуть наступним чином:

№5: ст. «Південний вокзал» - вул. Полтавський шлях - пл. Пролетарська - пл. Рози Люксембург - пл. Конституції - пр. Московський - вул. Кірова - вул. Плеханівська - зупинка «Парк ім. Артема»;

№8: ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - вул. Кошкіна/вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії.

 
Коментарі (0)