ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа харківських вулицях обмежили рух транспорту

На харківських вулицях обмежили рух транспорту

У Харкові тимчасово заборонили рух транспорту на деяких вулицях. Це пов'язано з реконструкцією дорожнього покриття та ліквідацією пошкодження на водопроводі по вул. Чернишевській. У зв’язку з цим, внесено зміни і в курсування громадського транспорту.

У Харкові сьогодні з 9:00 до 18:00 буде заборонено рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від пров. Електромеханічного до вул. Енергетичної, по смузі руху в бік Корсиківського шляхопроводу.

Як зазначається, це пов'язано з реконструкцією проспекту.

У міськраді наголошують, об'їзд буде організовано по вул. Плеханівській.

Примітно автобус №227е курсуватиме наступним чином: пр. Московський - вул. Плеханівська - пр. Московський і далі за маршрутом.

У цей же час, рух тролейбусів по проспекту - на ділянці від вул. Енергетичної до ст. м. «Площа Повстання» - також буде заборонений. Тому курсування тролейбусу №13 буде організовано за такою схемою: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».

Окрім того, з 10:00 до 22:00 у зв’язку з ліквідацією пошкодження на водопровідній мережі по вул. Чернишевській, 46, буде обмежено транспортний рух по вул. Чернишевській, на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Іванова.

Нагадаємо, у Запорізькій області закрили для руху транспорту аварійний міст. Тож, водіям пропонують об’їзні маршрути.

 
Коментарі (0)