ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа харківських вулицях «ветують» рух транспорту

На харківських вулицях «ветують» рух транспорту

Майже місяць на деяких вулицях Харкова діятиме заборона руху транспорту. Водіям пропонують обирати інші маршрути.

На ряді харківських вулиць діятиме обмеження руху транспорту, подекуди строком майже до місяця. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, рух транспорту обмежать:

По вул. Сумській - на ділянці від вул. Дерев'янка до пл. Першого Травня -  з 28 липня по 17 серпня. Заходи пов'язані з капітальним ремонтом проїжджої частини вул. Сумської. З 28 липня до 10 серпня громадський транспорт пропускатимуть правою смугою при русі в бік вул. Дерев'янка, а з 11 по 17 серпня - лівою смугою при русі в бік вул. Дерев'янка.

По пров. 2-му Лісопарковому - на ділянці від пров. 1-го Лісопаркового до вул. Рудика - з 28 липня до 21 серпня. Це пов'язано з проведенням робіт КП «Харківські теплові мережі» з реконструкції ділянки тепломагістралі по пров. 2-му Лісопарковому.

По вул. Гоголя - на ділянці від будинку №7 до перехрестя з вул. Скрипника - з 28 липня до 21 серпня. Заходи вживаються у зв'язку з необхідністю проведення ремонтних робіт на тепломагістралі по вул. Гоголя.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 23 липня до 31 серпня було обмежено рух транспорту по вул. Кривоконівській, на ділянці від вул. Ткаченківської до вул. Прикордонної.

 
Коментарі (0)