ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа харківських вулицях вводять «новий» режим руху

На харківських вулицях вводять «новий» режим руху

У Харкові вводять часткові обмеження руху на одній з міських вулиць. Зокрема, введено односторонній рух для всіх транспортних засобів. Заборона на проїзд по одній із смуг пов’язана з відновлювальними роботами на дорожньому покритті.

У Харкові відсьогодні вводиться односторонній рух транспорту на вул. Польовій. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Відтак, односторонній рух для транспорту вводиться на ділянці від пр. Московського до Плеханівської в напрямку руху до останньої.

Причиною часткового обмеження руху є проведення реконструкції пр. Московського на ділянці від вул. Доброхотова до вул. Соїча на смузі в бік вул. Кошкіна.

Такий режим руху транспорту буде діяти до закінчення відновлювальних робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові на кілька діб – з 23 по 25 квітня обмежено рух транспорту на вул. Гнатюка 20-22. Причиною заборони на проїзд є проведення аварійних робіт із заміни каналізаційного спуску біля буд. №20-22. Крім цього, після завершення аварійних робіт асфальтне покриття та тротуари на вулиці обіцяють відновити.

 
Коментарі (0)