ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа херсонський мостовий перехід підуть мільйони

На херсонський мостовий перехід підуть мільйони

Херсонська влада очікує на перший транш спрямований на будівництво мостового переходу «Таврійський-ХБК». Його сума сягне понад 50 млн грн.

На будівництво мостового переходу «Таврійський-ХБК» в Херсоні надійде перший транш у сумі 55 млн грн. Про це Україні Комунальній повідомили у прес-службі Херсонської ОДА.

Цей інфраструктурний об’єкт необхідно здати в експлуатацію вже до 1 листопада 2014 року.

Нагадаємо, розмови про необхідність будівництва мостового переходу «Таврійський-ХБК» велися понад 45 років і лише у 2012 році питання зрушило з мертвої точки.

Загальна кошторисна вартість будівництва мостового переходу  в поточних цінах 2012 року складає 211,8 млн грн, з них будівельно-монтажні роботи у сумі 169,2 млн грн, устаткування – 30,6 тис. грн.

Підрядною та субпідрядною організаціями на уже змонтовано 24 буронабивні залізобетонні палі під 3 опори мостового переходу, а також 24 стійки першої, другої та третьої опори. Крім того, забетоновано 24 монолітних підколінника під 3 опори мостового переходу і 24 стійки першої, другої та третьої опори. Виготовлено всі арматурні каркаси монолітних ригелів, які знаходяться у виробника, змонтовано ригель на третій опорі правого проїзду.

 
Коментарі (0)