ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНа Хмельниччині найнижчі тарифи на комунальні послуги

На Хмельниччині найнижчі тарифи на комунальні послуги

Згідно моніторингу тарифів по базових підприємствах регіонів України діючі тарифи у Хмельницькій області – одні з найнижчих в Україні.

Діючи тарифи  на житлово-комунальні послуги в Хмельницькій області є одними з найнижчих по Україні. Про це повідомили в управлінні житлово-комунального господарства Хмельницької ОДА.

«Згідно моніторингу тарифів по базових підприємствах регіонів України діючі тарифи у Хмельницькій області – одні з найнижчих в Україні: теплопостачання – 206,38 грн/Гкал (1 місце), водопостачання – 2,32 грн/м3 (8 місце), водовідведення – 2,12 грн/м3 (14 місце)», - зауважили в управлінні ЖКГ.

Крім цього, за даними моніторингу тарифів на житлово-комунальні послуги за 9 місяців  2011 року рівень відшкодування тарифами комунальних послуг фактичних витрат на їх надання у середньому становить 74,0% (по Україні – 62,0%). Проте, підвищення тарифів не очікується. Вишукуються резерви для оптимізації витрат підприємств – надавачів житлово-комунальних послуг.

Раніше повідомлялося, що у зв’язку з необґрунтованими тарифами на ЖК послуги в деяких регіонах, була створена Національна комісія, завданням якої є встановлювати обгрунтованість тарифів ЖКГ.

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)