ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНа Хмельниччині знову взялися за енергозбереження

На Хмельниччині знову взялися за енергозбереження

У Хмельницькому за участі обласної влади та обласної організації УСПП відбулось засідання, присвячене питанням енергозбереження

У Хмельницькому за участі обласної влади та обласної організації УСПП відбулось засідання, присвячене питанням енергозбереження.

Про це розповів начальник ГУ промисловості та розвитку інфраструктури Хмельницької ОДА Микола Катеринчук.

«На засіданні, де виступали дві організації – «Хмельницькгаз» і «Хмельницькобленерго», ми досить серйозно обговорили питання енергозбереження, оплати за енергоносії, визначили шляхи вирішення проблем в умовах сьогодення», - зауважив М.Катеринчук.

За словами посадовця, ситуація ускладнюється, з одного боку, піднятими цінами на енергоносії та на газ, а з іншого – погодними умовами.

«Якщо розібратись, на собівартість продукції впливають три складові: це насамперед фонд оплати праці, комплектація і сировина та енергоносії. Заробітна плата  – це та стала, яка повинна тільки рости, комплектація і матеріали – це те, на що підприємство впливати не може, і впливають на них лише зовнішні чинники. Єдине, що ми маємо зробити для зростання конкурентоспроможності продукції – добитися зменшення витрат на енергоносіїв», - підкреслив М.Катеринчук.

Він також наголосив, що під час свого виступу звернувся до жителів області із проханням економити електроенергію, зменшивши, як тільки можливо, навантаження на електроприлади.

 

Джерело:  УНН

 
Коментарі (0)