ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Київщині електропостачання відновили на 90%

На Київщині електропостачання відновили на 90%

У Київській області електроживлення відновлено на 90 відсотків, тривають роботи тільки у Вишгородському районі

 

У Київській області електроживлення відновлено на 90 відсотків, тривають роботи тільки у Вишгородському районі.

Про це заявив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в ефірі єдиного телемарафону, передає Укрінформ.

“Вчора з сьомої ранку у нас був масовий обстріл інфраструктури Київщини, були досить серйозні пошкодження, постраждав і житловий фонд - пошкоджено 5 цивільних будинків. І саме головне, на жаль, є в нас 2 потерпілих: одна людина знаходиться в шпиталі, ще одна отримала медичну допомогу на місці.

Отримали досить серйозні удари ракетами по критичній інфраструктурі. Проте, якби не робота наших ППО, ситуація могла бути набагато гірше, тому що було зафіксовано понад 10 ракет, які прямували на Київську область”, - сказав Кулеба.

Водночас він подякував Збройним силам України і нашій протиповітряній обороні за те, що вони боронять Київщину і Україну від терористичних атак російської федерації.

“Не дивлячись на великі пошкодження, вчора вдалося провести велику роботу і відновити на 90 відсотків електроживлення у Київській області. Наразі продовжуються роботи в одному районі — Вишгородському. Сподіваюсь, що до кінця дня вони закінчаться, і ми звітуватимемо про повне відновлення”, - зазначив очільник КОВА.

Він додав, що максимально оперативно працюють всі служби - енергетики ДСНС, нацполція, швидка.

“Вчора йшла мова про аварійні відключення, але сьогодні ми вже прийшли на режим планових відключень - це набагато легше для наших жителів, тому що вони можуть орієнтуватися і дивитися графіки на сайті ДТЕК, Укренерго та обласної військової адміністрації. Наразі з самого ранку аварійні відключення залишилися виключно у Вишгородському районі”, - зауважив Олексій Кулеба.

 

 

 

 
Коментарі (0)