ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа Київщині на два дні відключать воду

На Київщині на два дні відключать воду

У Борисполі Київської області протягом двох днів не працюватимуть їдальні в школах і дитячих садках. Причиною цього стане планове відключення води

У Борисполі Київської області протягом двох днів не працюватимуть їдальні в школах і дитячих садках. Причиною цього стане планове відключення води.

Про це повідомила Бориспільська міська рада.

Протягом 19-20 вересня в Борисполі не буде води у зв'язку з очищенням і сильним хлоруванням водопровідних мереж і резервуарів.

Прохання всім водокористувачам заготовити запас води для приготування їжі. 21 вересня хлоровану воду можна використовувати для господарських потреб, - ідеться в повідомленні.

Відсутність води вплине на режим роботи навчальних закладів у всьому місті.

19 і 20 вересня дитячі садки працюватимуть тільки 4 години - з 08:00 до 12:00. Годувати дітей не будуть. У школах у ці дні теж не працюватимуть їдальні, адже зупиниться експлуатація харчоблоків.

20 вересня проводитиметься генеральне прибирання з дезінфекцією всіх приміщень закладів освіти, обладнання та інвентарю, - додали в міськраді.

Усю необхідну інформацію про оновлення, реформи та події, пов'язані із соціальною сферою, ви знайдете в соцмережах "Що там із соціалкою?". Приєднатися до Viber-каналу, Telegram-каналу.

 

 
Коментарі (0)