ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Київщині прогнозують будівельний бум завдяки «є-Відновлення»

На Київщині прогнозують будівельний бум завдяки «є-Відновлення»

Програма «єВідновлення» набирає обертів. 500 українських родин вже обміняли житлові сертифікати на квадратні метри та отримали довгоочікувані домівки

 

Програма «єВідновлення» набирає обертів. 500 українських родин вже обміняли житлові сертифікати на квадратні метри та отримали довгоочікувані домівки.

Про це повідомляє голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк.

Вона розповіла, що не всі власники зруйнованого війною житла хотіли користуватися житловими сертифікатами.

«Власники приватних будинків чекали, коли розпочнеться цільова програма і можна буде отримати грошові кошти та витратити їх або на будівельні роботи, або на будівельні матеріали й відбудувати свій будинок на тій земельній ділянці, де стояла домівка раніше», — заявила Шуляк.

Вона прогнозує, що навесні в Київській області можна очікувати невеличкий будівельний бум, коли українці будуть відновлювати свої приватні будинки на земельних ділянках.

«Я дуже багато зараз подорожую регіонами, зустрічаюсь з представниками і комісій, які створені при органах місцевого самоврядування, і безпосередньо з тими людьми, хто вже має досвід отримання житлових сертифікатів та взагалі роботи з компенсаційною програмою. У людей величезне бажання відбудовуватися саме там, де такі будинки були», — резюмувала Шуляк.

 

 

 
Коментарі (0)