ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Київщині протягом доби не буде відключень електроенергії

На Київщині протягом доби не буде відключень електроенергії

Як повідомили у ДПЕК "Київські регіональні електромережі", у регіоні проводитимуться виміри потужності споживання електроенергії для визначення актуальних показників.

У п'ятницю, 10 лютого, НЕК "Укренерго" на добу скасує обмеження споживання електроенергії на Київщині. Як повідомили у ДПЕК "Київські регіональні електромережі", у регіоні проводитимуться виміри потужності споживання електроенергії для визначення актуальних показників.

У зв'язку з цим протягом доби 10 лютого не застосовуватимуться стабілізаційні та екстрені відключення світла майже на всій території Київської області, крім частини Бучанського, Фастівського та Обухівського районів.

"У цих районах дуже пошкоджено інфраструктуру мереж, тому ми не можемо запустити електропостачання тут на 100% через високі ризики аварії. У години високого навантаження на електромережі в цих районах можливі відключення згідно з графіком", - пояснили в ДТЕК "Київські регіональні електромережі" .

Якщо ж у деяких споживачів завтра не буде світла, в Укренерго радять перевірити статус відключень на сайті ДПЕК "Київські регіональні електромережі". А у разі відсутності інформації на сайті можна написати Укренерго в особисті повідомлення на сторінці у Facebook або звернутися до кол-центру та залишити там заявку.

 

 

 
Коментарі (0)