ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа київських вулицях обмежують рух

На київських вулицях обмежують рух

Сьогодні на вулиці Електриків у столиці частково обмежений рух. Киянам радять уникати цієї ділянки шляху.

Столичним водіям радять за можливості утриматися від поїздок по вул. Електриків. Рух автотранспорту на цій ділянці сьогодні частково обмежений – зазначають у прес-службі КМДА.

«Рух автотранспорту в першій смузі руху, від будинку № 1-А на вул. Електриків та у двох смугах руху на площі Заводській (у напрямку вул. Новокостянтинівської) частково обмежений» - йдеться у повідомленні.

Відповідні заходи пояснюють тим, що на вказаній ділянці шляху проходять роботи з відновлення асфальтобетонного покриття.

«Працівники КК «Київавтодор» з 9:00 до 16:00 29 квітня виконуватимуть роботи з відновлення асфальтобетонного покриття після прокладання кабельних мереж на вул. Електриків у Подільському районі» - наголошується у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на вихідних кияни не могли дістатися до міських кладовищ. Рух був обмежений або перекритий на наступних ділянках: Контрактова площа - вулиця Сагайдачного - вулиця Андріївська - вулиця Набережно-Хрещатицька - Гаванський міст - вулиця Набережно-Рибальська - Московський міст - проспект генерала Ватутіна - вулиця Петра Вершигори - вулиця Райдужна - бульвар Перова - пр. Визволителів - Броварський проспект - міст Метро, Набережне шосе - вулиця Набережно - Хрещатицька - вулиця Андріївська - вулиця Сагайдачного.

 
Коментарі (0)