ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа «кордоні» з Донбасом збільшилися черги

На «кордоні» з Донбасом збільшилися черги

Черги в пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО збільшилися. У Держприкордонслужбі зазначають, що активність руху пов’язана з новорічними та різдвяними святами.

В контрольних пунктах в’їзду/виїзду в зоні проведення АТО збільшилися черги на перетин лінії розмежування. Про це «Україні Комунальній» повідомили у Державній прикордонні службі.

«Протягом останнього часу по всій лінії державного кордону та на лінії розмежування в районі проведення АТО спостерігається значне збільшення пасажиро-транспортного потоку. Це в першу чергу пов’язане з новорічними та різдвяними святами. Активність руху фіксується як на виїзд так і на в'їзд, через що інколи людям доводиться по декілька годин очікувати на оформлення», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ «Зайцеве» очікувало 300  на  в’їзд та 250 транспортних засобів на виїзд.

На КПВВ «Мар’їнка» оформлення очікувало 220 автівок на в’їзд та 150 на виїзд.

Перед контрольним пунктом «Новотроїцьке» спостерігалось 15  на в’їзд та 70 транспортних засобів на виїзд, а на КПВВ «Гнутове» очікувало 60 та 15 автівок на в’їзд і виїзд відповідно.

При цьому, у Держприкордонслужбі зазначають, що всі КПВВ в зоні АТО на зимові свята працюватимуть в штатному режимі. Обмеження може бути застосоване лише у разі загострення ситуації та загрози людським життям.

Нагадаємо, терористи з «ЛНР» заявляють про встановлення власних КПП на лінії зіткнення в зоні АТО, які запрацюють з 30 грудня. Бойовики пояснюють, що це необхідно для безпеки «республіки».

 
Коментарі (0)