ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа «кордоні» з Донбасом зменшився пасажиропотік

На «кордоні» з Донбасом зменшився пасажиропотік

Прикордонники фіксують зменшення пасажиропотоку на КПВВ на 10-15%. Окрім того, в Луганській області можливе відкриття додаткових контрольних пунктів в'їзду/виїзду.

У контрольних пунктах в'їзду/виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік зменшився на 10-15%. Про це заявив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян під час брифінгу.

«ДПС відзначає незначне зменшення - близько 10-15% - пасажиро-транспортного потоку на КПВВ в смузі розмежування після новорічних свят. В середньому за добу на усіх контрольних пунктах в'їзду/виїзду в обох напрямках слідує близько 20 тис. громадян та 4 тис. транспортних засобів», - повідомив він.

Також пан Слободян розповів, що в Луганській області можливе відкриття додаткових КПВВ.

«З приводу блокпосту Золотого, вивчаються можливості відкриття додаткових контрольних пунктів в'їзду/виїзду на території Луганської області. Але це компетенція військово-цивільних адміністрацій. В свою чергу, Державна прикордонна служба подає пропозиції, рекомендації, які вони повинні бути, з огляду на можливий трафік людей, які відповідно позиції по інфраструктурі, по розміщенню контрольних служб», - зазначив помічник голови ДПС.

Нагадаємо, в Україні через сильні снігопади триває обмеження руху транспорту на дорогах у чотирьох областях. Найбільше автодоріг перекрито в Одеському регіоні.

 
Коментарі (0)