ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа кримських вулицях встановлять сучасні дорожні системи

На кримських вулицях встановлять сучасні дорожні системи

Для того, щоб збільшити пропускну спроможність вулиць на головних магістралях Сімферополя, міська влада хоче встановити спеціальне автоматичне регулювання руху.

Сімферопольська влада, з метою поліпшення транспортної ситуації в місті, хоче реалізувати проект по переведенню відразу чотирьох центральних магістралей столиці Криму: вулиць Київської та Севастопольської, і проспектів Кірова та Перемоги, на автоматизоване управління дорожнього руху. Про це пишуть «Вести».

Зокрема, планується встановити на всіх світлофорах цих вулиць і проспектів режим , так званої , зеленої хвилі - автоматичної системи регулювання , що забезпечує безупинний рух транспорту за рахунок синхронного включення зеленого світла по всій магістралі.

«Щоб збільшити пропускну спроможність вулиць, ми будемо підлаштовувати світлофори під реальний потік транспорту, - пояснює заступник міського голови Сімферополя Ігор Скуцький. - Насамперед, забезпечення «зеленої хвилі» на проспекті Перемоги і вулиці Севастопольській» .

Крім того, міськрада готує матеріали про перехід на односторонній рух вулиць Червоноармійська, Павленко, Маяковського. Для розробки схеми та виконання розрахунків залучатимуться інститути, які мають відповідні ліцензії.

Як повідомляла «Україна Комунальна», на харківських вулицях з'явилися сучасні світлофори, які будуть самі регулювати свою роботу. Подібних світлофорних об'єктів до цих пір не було в місті.

 
Коментарі (0)