ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа кримському мосту почали облаштування проїжджої частини

На кримському мосту почали облаштування проїжджої частини

На одній з дільниць автодорожньої частини Кримського моста виконано облаштування проїжджої частини.

На одній з дільниць автодорожньої частини Кримського моста виконано облаштування проїжджої частини. Про це повідомляє офіційний ресурс проекту most.life.

"Роботи з облаштування виконані на ділянці моста між п'ятьма опорами. За двома напрямками по обидва боки мосту встановлено в цілому 1 800 погонних метрів бар'єрного огородження і 28 щогл освітлення. Ця ділянка на острові Тузла - передовий в будівництві. Тут першими відпрацьовуються всі етапи реалізації проекту. В цілому дорожникам належить встановити понад 76 км бар'єрного огородження і більше 1000 щогл освітлення", - інформує most.life.

Розрахункова швидкість руху на автодорогах категорії 1б - 120 км /ч. Це означає проектну здатність дорожнього конструктиву забезпечити безпеку руху автомобілів при такому швидкісному режимі. Фактична максимальна дозволена швидкість руху по мосту буде встановлена ​​в зв'язці зі швидкісними режимами на автоподходах і узгоджена з Державтоінспекцією. Згідно з правилами дорожнього руху, вона складе 90 км / год.

 

 
Коментарі (0)