ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа лінії розмежування можуть закрити всі пункти пропуску

На лінії розмежування можуть закрити всі пункти пропуску

КПВВ на Донбасі можуть тимчасово закрити через часті обстріли бойовиків. Також у командуванні АТО, повідомляють про можливі провокації на Артемівському напрямку.

Контрольно-пропускні пункти в'їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО можуть тимчасово закрити, зважаючи на зростання числа провокаційних обстрілів КПВВ, а також для зриву можливої провокації, яку анонсував представник «ДНР» Едуард Басурин. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

«У зв’язку з тим, що кількість провокативних обстрілів прокремлівськими бойовиками українських контрольних пунктів в’їзду/виїзду дедалі збільшується, та щоб зірвати можливу провокацію бойовиків (обстріл колони цивільних автомобілів на одному з КПВВ, яку анонсував Басурин) , командування сил АТО на території Донецької та Луганської областей розглядає можливість тимчасового закриття контрольних пунктів в’їзду/виїзду, з відповідним зверненням до міжнародних організацій, які займаються моніторингом виконання Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні.
 
У штабі спецоперації поінформували, що за наявною оперативною інформацією члени «ДНР» готують провокації на Артемівському напрямку з тим, щоб звинуватити в цьому українську сторону, як це вже відбувалося останнім часом.
 
Так, згідно з повідомленням, 28 січня в 21.10 проросійські найманці з так званої «ДНР» з БМП та АГС обстріляли КПВВ «Мар’їнка» Державної прикордонної служби. А 30 січня о 22.20 під мінометний обстріл бойовиків потрапив український блокпост, розташований неподалік контрольного пункту «Майорськ».
 
Нагадаємо, прикордонники повідомляють про зменшення бажаючих перетнути «кордон» на лінії розмежування у зоні проведення АТО. Зокрема, на КПВВ «Новотроїцькому» та «Гнутовому» черг взагалі не зафіксовано.
 
Коментарі (0)