ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа лінії розмежування в зоні АТО автівки «штурмують» пункти пропуску

На лінії розмежування в зоні АТО автівки «штурмують» пункти пропуску

Автомобільні черги в пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО дещо зменшилися. Зокрема, станом на сьогоднішній ранок, найбільше авто очікує на перетин «кордону» на КПВВ «Зайцеве».

Ситуація в контрольних пунктах в`їзду/виїзду в зоні проведення АТО, залишається динамічною. В порівнянні з попередньою добою загальний пасажиро-транспортний потік був дещо меншим на КПВВ «Зайцеве», а у контрольних пунктах «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Гнутове» залишився без змін. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Як повідомляється, сьогодні на КПВВ «Зайцеве» знаходилося 150 автівок, які очікували на оформлення в напрямку в'їзду з непідконтрольної території та 90 транспортних засобів, що прямували на виїзд. На «Мар’їнці» перебували 120 та 70 автівок на в'їзд та виїзд відповідно. 
 
Примітно, черги автомобілів на КПВВ «Гнутове» відсутні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні через негоду триває обмеження руху транспорту на дорогах у двох областях. Найбільше автодоріг перекрито в Одеському регіоні.
 
Коментарі (0)