ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа лінії розмежування в зоні АТО «ростуть» авточерги

На лінії розмежування в зоні АТО «ростуть» авточерги

Автомобільні черги в пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО продовжують збільшуватися. Зокрема, станом на сьогоднішній ранок, перетнути «кордон» очікує більш ніж 850 транспортних засобів.

В контрольних пунктах в’їзду/виїзду в зоні проведення АТО кількість автомобілів в чергах на перетин лінії розмежування продовжує збільшуватись. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Зокрема, сьогодні дозволу на перетин «кордону» в КПВВ «Зайцеве» очікувало 300 транспортних засобів на в’їзд з неконтрольованої території та 250 на виїзд. На КПВВ «Мар’їнка» перебувало 150 автівок на в’їзд та 100 на виїзд. Перед контрольним пунктом «Новотроїцьке» черга незначна – спостерігалось 20 та 30 автомобілів на в’їзд та виїзд відповідно. На «Гнутовому» перебувало 20 транспортних засобів в напрямку в'їзду, черги на виїзд не було.

Зазначається, всі контрольні пункти в'їзду/виїзду працюють в штатному режимі.

Нагадаємо, так звана «ЛНР» заявляє про встановлення власних контрольно-пропускних пунктів на лінії розмежування з зоні проведення АТО. Бойовики пояснюють, що це необхідно для безпеки «республіки».

 
Коментарі (0)