ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Луганщині відновили рух потягу

На Луганщині відновили рух потягу

На контрольованій українською владою території Луганської області відновлено рух дизель-поїзда Лисичанськ-Куп’янськ. Губернатор регіону переконаний, що відновлення маршруту знизить соціальну напругу серед людей.

Із 29 січня на контрольованій Україні території Луганської області відновили рух дизель-поїзда за напрямком Лисичанськ-Куп’янськ. Про це повідомив губернатор області Геннадій Москаль на своєму сайті.

За його словами, поїзд курсуватиме через станції Рубіжне, Кабанне, Кремінна, Сватове щоденно: відправлення зі станції Куп’янськ о 8:43, прибуття до Лисичанська о 12:40, у зворотному напрямку відправлення зі станції Лисичанськ о 13:00, прибуття до Куп’янська о 16:42.
 
«Рух дизель-потягу відновили після того, як залізничну інфраструктуру контрольованої Луганщини після наших численних прохань від’єднали від Донецької залізниці (управління якої так і залишилося в окупованому Донецьку), і приєднали до Південної з центром у Харкові», - повідомив Геннадій Москаль.
 
Пан Москаль переконаний, що відновлення маршруту знизить соціальну напругу серед людей, які раніше не могли дістатися в напрямку маршруту на роботу чи в особистих справах.  
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Луганську працівники КП «Теплокомуненерго» оперативно проводять ремонт теплотрас. На підприємстві відзвітували про виконану роботу.
 
Коментарі (0)