ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа луганські дороги розвіяли мільйони

На луганські дороги розвіяли мільйони

З початку цього року на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць та доріг комунальної власності в Луганській області витрачено 56,2 млн грн.

Вже завершено роботи з капітального та поточного ремонту на 321 об’єкті.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Луганська ОДА.

Це комунальні дороги у Луганську, Алчевську, Антрациті, Брянці, Кіровську, Краснодоні, Лисичанську, Первомайську, Ровеньках, Рубіжному, Свердловську, Сєвєродонецьку, Стаханові, а також в населених пунктах  Біловодського, Кремінського, Лутугинського, Міловського, Новоайдарського, Перевальського, Попаснянського, Сватівського, Слов'яносербського та Станично-Луганського районів.

Усього у 2012 році на ремонт комунальних вулиць та доріг на Луганщині  виділено 83 млн грн, з них 77,2 млн грн – субвенції з держбюджету та 5,8 млн грн – кошти обласного дорожнього фонду.

Розпорядженням Кабінету Міністрів від 25.07.2012 Луганській області додатково виділено 20 млн грн, з яких 15 млн грн направлені на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах.

 
Коментарі (1)
makarych1
10 Жовтня 2012 p. 14:16
Вчера приехал из Луганской области. Был у родственников в Красном Луче (родине Королевской). Проехал по Украине 1000 км (в одну сторону). Ну что сказать. Это не дороги - это ужас!!! Где мои деньги (и других автомобилистов), потраченные на строительство и ремонт дорог ? Хуже дорог, чем в Красном Луче я не видел (если она и страну так думает "поднимать" - то грош ей цена). У нас дороги отвратительные (Винницкая область), но лучше их (в общей совокупности), по маршруту: Кировоград, Днепропетровск, Донецк, Кр. Луч - я не видел. Ганьба! После этой поездки я перестал верить всем - и "прошлым" и "нынешним". Никто о народе не думает. Сейчас дороги в Украине - стопроцентные "убийцы" машин. Я в расстерянности...А что же дальше?