ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа луганські вулиці повертається світло

На луганські вулиці повертається світло

Луганські комунальники активно працюють над поверненням світла на вулиці міста. Так, ремонтно-відновлювальні роботи проведені у трьох районах Луганська. Також, сьогодні планується повернути освітлення ще на кількох вулицях міста.

У Луганську комунальні служби відновили зовнішнє освітлення у трьох районах міста. Так, працівники «Міськсвітла» продовжують роботи з ліквідації обривів на електричних мережах та усувають короткі замикання. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

Зокрема, у Ленінському районі комунальники усунули короткі замикання і ліквідували обриви мереж по вулицях: Радянська, Оборонна, Коцюбинського, 50 років Оборони Луганська.

У Жовтневому районі такі роботи виконали у кварталах: Левченко, Якіра, 50 років Жовтня, а також по вулицях: Будьонного, Волгоградська, 30 років Перемоги.

В Артемівському районі провели ревізію у пунктах живлення: ТП-942 (вул. Переможна) і ТП-914 (кв. Мирний). Також усунено короткі замикання по вулицях: 1-а Будівельна, Нечуй-Левицького, 2-га Червонопрапорна, Леніна і в кварталі Зарічний.

«5 січня співробітниками підприємства заплановані роботи по усуненню пошкоджень, коротких замикань і обривів по вулицях: Радянська, Оборонна, Будьонного, Ломоносова», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, КМДА, «Київенерго» та інші столичні підприємства домовилися економити електроенергію. Вони підписали документ, який передбачає скоротити споживання електроенергії на 30%.

 
Коментарі (0)