ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Луганській ТЕС закінчується паливо

На Луганській ТЕС закінчується паливо

На Луганській тепловій електростанції закінчується паливо.

Як зазначається, у зв'язку з цим з 29 липня в області запровадять графік відключення електроенергії. Про це повідомляє прес-служба Луганського енергетичного об'єднання у Facebook.

"У зв'язку зі зниженням запасів твердого палива на Луганській ТЕС до критичного рівня і можливістю зупинки її генерації з 00:00 29 липня, згідно з листом ДТЕК Східенерго по команді ОСП (оператора системи передачі) (РДЦ Північного регіону) будуть обмежені споживачі згідно із затвердженими графіками на 2018-2019 роки", - йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що на цей момент на складах ДТЕК Луганської ТЕС - 15 тис. тонн вугілля. У разі щоденного спалювання 3 тис. тонн вугілля паливо на станції закінчиться 29 липня.

"Ми розглядаємо можливість спалювати газ замість вугілля. Але для цього важливо отримати ціну на газ, яка покриватиметься граничними цінами на електроенергію. Приватні компанії неготові надати газ за такою низькою ціною, тому ми вже звернулися до НАК Нафтогаз України", - додали в ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання"

 

 
Коментарі (0)